De nieuwste innovatie van de Management Buy-In genaamd ‘De Steenmeesters’, is een tegel welke een kruising is tussen een keramische tegel en een betonnen tegel. Deze tegel is kleurvast. Kras-, hitte- en vorstbestendig met de kracht die het beton te bieden heeft. Het plaatsen van GeoCeramica tegels is voordeliger en gemakkelijker te plaatsen dan de standaard keramische tuintegels. Geïnteresseerd om GeoCeramica te kopen? Lees snel verder of kijk op de website van Kippersluis Sierbestrating!

Voordelen van GeoCeramica

GeoCeramica is een innovatie die vele voordelen met zich meebrengt ten opzichte van de originele keramische tegel. Zo moeten de keramische tegels op een gestabiliseerde grond worden geplaatst om zo stevig te liggen. Bij GeoCeramica kan er gewoon op zand worden gestraat. Dit scheelt veel extra werk. Het leggen van de tegels kan in weer of wind en is eenvoudig te leggen dankzij een betonnen drager! Naast al deze praktische voordelen, zijn er ook genoeg voordelen voor het product zelf. Dit zijn onder andere:

Duurzame innovatie
De tegels van GeoCeramica zijn duurzame tegels die weinig onderhoud vereisen. Zo komt de groene aanslag niet veel voor en zijn de tegels gemakkelijk te reinigen. Bij regen blijft de tegel stroef, waardoor uitglijden verleden tijd is.

Beschermlaag

GeoCermacia wordt gemaakt met een speciale Stabikorn-laag. Deze laag dient als een soort beschermlaag die bestand is tegen heftige weersomstandigheden. Overigens is deze Stabikorn-laag is dik genoeg om voor voldoende stabiliteit te zorgen.

Goede verbinding met onderlaag

De Steenmeesters hebben het voor elkaar gekregen om AquaFerm pasta te ontwikkelen voor GeoCeramica. Deze pasta zorgt voor een krachtige verbinding tussen het keramiek en de Stabikorn-laag. Hoe meer water er op deze verbinding komt, hoe sterker deze wordt.