Vroeger dacht men dat het nooit mogelijk was, een buitenruimte die je zomer en winter kunt gebruiken. Met een veranda aan huis komt je droom uit, heerlijk beschut wanneer het wat slechter weer is, maar toch kunnen genieten van de buitenlucht. Bij verasol.nl heb je een ruim aanbod om precies de veranda te kiezen of samen te stellen die perfect bij je woning past. Door de verschillende stijlen, kies je zelf een leuke stijl die natuurlijk aansluit bij je woning en waar je lang plezier van hebt.

Overkapping aan je woning

Een veranda aan huis is eigenlijk niets meer dan een constructie om het dak te dragen, door middel van staanders wordt de constructie gedragen en bevestigd aan je woning. Maar wil je meer comfort dan een overkapping dan is dit ook mogelijk, je kunt er natuurlijk ook zijwanden bij laten monteren om lekker beschut uit de wind te zitten. Is het wat minder mooi weer, kun je gewoon buiten zitten en genieten van je prachtige groene en gekleurde tuin.

De perfecte plek om te genieten

Er is geen betere plaats dan met familie en vrienden te genieten dan met een veranda aan huis, door deze compleet uit te breiden met zijwanden en een schuifpui aan de voorkant. Hierdoor heb je er een extra tuinkamer bij, die je in de zomer open kunt zetten zodat je een overkapping overhoudt. Bij verasol heb je de keuze uit drie modellen, naargelang je budget kies je voor een van de schitterende modellen.