Bent u nog niet helemaal tevreden met uw tuin, maar weet u niet waar te beginnen met het opknappen? Wij raden aan om, als u wilt beginnen met het opknappen van uw tuin, eerst te kijken naar de planten die erin staan. Vaak als de heg en andere planten teveel uitlopen geeft het een warrige look over uw gehele tuin. Wij raden daarom aan om goed te kijken naar verschillende snoeischaren die hiermee kunnen helpen deze staan vooral op groenonderhoud webshops. Zelf denken wij de snoeischaren van het merk felco goed aan te kunnen raden. 

Het merk Felco

Het merk felco bestaat al sinds 1948. Dit merk komt uit zwitserland en heeft al zo lang kunnen bestaan doordat ze in al hun producten hun kernwaarden stoppen. Hun kernwaarden zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook hoef je geen professioneel te zijn om snoeischaren van dit merk te kunnen gebruiken. Felco zorgt ervoor dat al hun producten gebruikt kunnen worden door zowel beginners als professionals. Ook kan je doordat al deze producten zo goed in gebruik zijn er verzekerd van zijn dat ze ook een lange tijd meegaan. 

De gezondheid van uw tuin 

De snoeischaren van Felco hebben instelbare snijkoppen. Instelbare snijkoppen in een snoeischaar zorgen ervoor dat de plant een schone snijwond krijgt. En als uw plant een schone snijwond heeft zal deze sneller genezen. Dit betekent dus dat felco snoeischaren uw planten niet beschadigen en uw tuin dus in prima conditie blijft. Ook hebben de scharen een sapgoot, dit zorgt voor de meest optimale snijwond, en een snel herstelproces voor de plant. 

Voor ieder een eigen snoeischaar

Felco wilt dat iedereen hun snoeischaren kan gebruiken. Hierdoor hebben ze ook snoeischaren in hun assortiment die specifiek voor linkshandige mensen zijn gemaakt. Ook hebben ze verschillende groottes snoeischaren, wat betekent dat ook mensen met kleinere of juist grotere handen een fijne snoei ervaring kan hebben. 

Ook heeft Felco veel verschillende soorten scharen in hun assortiment. Ze hebben scharen die specifiek gemaakt zijn voor bepaalde doeleinden maar ook snoeischaren die universeel gebruikt kunnen worden. Een goed voorbeeld hiervan is de felco 2, dit is een schaar die op veel manieren in de tuin toegepast kan worden. 

Lange levensduur van de producten 

Zoals gezegd hebben felco producten een erg lange levensduur door de kernwaarden die in deze producten zitten. Toch kan je deze levensduur verlengen door ervoor te zorgen dat je de snoeischaren goed schoonmaakt na gebruik en om de zoveel tijd beschermt tegen roest met bepaalde oli├źn. Naast het goed schoonmaken van de schaar kunt u de levensduur verlengen omdat u bij elke schaar onderdelen kan vervangen. Dus in plaats van een hele nieuwe schaar te kopen kunt u de onderdelen los van elkaar kopen. Ook kunt de snoeischaar scherper maken als deze bot is geworden met een Felco slijpsteen. Hiernaast zijn er ook veel producten om het tuinonderhoud zo veilig mogelijk te houden. Zoals de grisport voetbescherming die ook op de website van devakhandel.nl staat

Weet u al waar u wilt beginnen met snoeien in uw tuin? Dan raden wij aan om te kijken naar de verschillende producten van Felco. Dit natuurlijk dus vanwege hun lange levensduur en kwaliteit. Maar ook vanwege de gezondheid van uw planten en de hoeveelheid opties van snoeischaren die het merk biedt.