Een trampoline is leuk om te hebben maar je moet er natuurlijk wel optimaal gebruik van kunnen maken, gelukkig is dit wel een voordeel met een rechthoekige trampoline. Vaak wordt de hele lengte gebruikt, zodat je lekker kunt springen en de mooiste figuren kunt maken. Hierbij heb je ook de keus, of je de trampoline op de grond gebouwd wilt hebben, of liever in de grond zodat deze echt een met de tuin is. In de grond is een mooi gezicht omdat deze dan nooit in de weg staat. 

Rechthoekige trampoline

Je trampoline ingraven in de tuin

Het is natuurlijk geweldig als de trampoline echt onderdeel uitmaakt van je tuin, niet iedere op en afbreken. Door de trampoline in te graven, is deze gelijk met het grasveld en echt onderdeel van je tuin. Wel moet je er bij het ingraven opletten dat je dit diep genoeg doet, dat je tijdens het springen niet de grond raakt. Bij een trampoline die rechthoekig is hoeft deze minder diep te zijn dan een ronde, wel moet het gat goed in de vorm zijn van de trampoline.

Geen zin om je trampoline in te graven?

Heb je besloten om een rechthoekige trampoline te kopen bij 12springstrampolines.nl en vind het ingraven ervan wel erg veel werk, maak dan gebruik van de ingraaf service. De medewerkers graven het gat voor de trampoline en plaatsen deze op professionele wijze, op deze manier hoef je alleen maar te genieten van je aankoop. Informeer op de website naar de mogelijkheden om je trampoline te laten plaatsen.