kunstgras laten leggen

Houd je ook van een mooi gazon in de tuin, maar ben je jaar in jaar uit aan het stoeien om het grasveld mooi te houden? Dan is kunstgras laten leggen de oplossing voor jou. In een dag heb je een schitterend gazon waar je geen omkijken meer naar hebt, gras maaien en bemesten is verleden tijd. Vanaf nu hoef je alleen maar te genieten van je prachtige tuin, die je natuurlijk zelf gekozen hebt.

kunstgras laten leggen

Bepaal zelf hoeveel je uit wilt geven

De kosten voor kunstgras laten leggen heb je gedeeltelijk ook zelf in de hand, laat je alle werkzaamheden uitvoeren door grasengroenkunstgras.nl dan betaal je het duurste pakket. Kun je bepaalde werkzaamheden zelf uitvoeren, zoals het afgraven van de grond dan ben voordeliger uit. Op deze manier kun je een beetje spelen met de prijs, om tot een aantrekkelijke prijs te komen. Het soort gras wat je koopt speelt ook een rol, hoe luxer je gras hoe duurder je gazon wordt. 

Showtuin

Bij kunstgras laten leggen wil je wel weten wat voor kwaliteit gras er wordt gebruikt, in de showtuin van grasengroenkunstgras.nl kun je alle soorten gras zien en voelen. Op deze manier heb je er een beetje een beeld en gevoel bij hoe het gras in je tuin zal staan, heb je een gazon wat groter is dan 25 M2 dan is het mogelijk dat een specialist bij je thuis komt kijken naar de situatie om een zo scherp mogelijke offerte te geven. Voor een gazon welke kleiner is, voldoet een foto om een goed beeld te krijgen.